Obvezni formularji

Če imate še kakšno vprašanje, mi pišite na elektronski naslov: bjan1@11sola.si.

Tukaj si boste lahko natisnili obe osnovni prijavnici:

Prijavnico/i izpolnite, podpišite in jo/ju skenirano/i ali slikano/i s pametnim telefonom pošljite na elektronski naslov Barbare Jan (bjan1@11sola.si), z zadevo: angleški tabor, ime in priimek vašega otroka, razred najkasneje do 26. 4. 2024.

Če boste izkoristili možnost plačila v treh obrokih, je prvi obrok 18. 4. 2024, drugi 18. 5. 2024 in tretji 18. 6. 2024. Prehrano se plača septembra. Če boste plačevali v enem obroku, morate plačati najkasneje do 18. 5. 2024.

Enako plačujejo tudi družine gostiteljice, ki bodo dobile plačilo za gostujočega učitelja 14 dni po koncu tabora. Plačilo za gostovanje jim nakaže jezikovna šola, The English Experience. Zaradi organizacije dela na taboru so družine gostiteljice dolžne sprejeti učitelja vedno v soboto, 2 dni pred začetkom samega tabora.

Cena tabora bo obračunana na položnici za malico in kosilo. Kosilo, če bo organizirano na šoli, boste plačali naknadno po položnici najkasneje v septembru. Družine gostiteljice morajo plačati tudi prehrano za gostujočega učitelja. 

 

(Skupno 662 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti